Pastelky

Pastelky

Anotace: ...pro všechny růžově-vidící aneb Neprobouzejte se ze snu!

Sbírka: citová

Tvé pocity v pastelových barvách kreslené.
Všudypřítomné zamilované pohledy zasněné.
Lechtání v krku, motýlci v břichu,
porozumění i v naprostém tichu.

Růžové brýle na očích nandané.
Na tváři úsměv mi vykouzlí, kdy se mu zamane.
Zamávat na pozdrav, přitisknout rty na rty,
přesně tak, jak to umíš jen ty!

Myšlenkami jinde, na neznámém místě.
Poblíž něj jich pár bude jistě!
Někteří přejí, jiní závidí,
nic špatného na tom nikdo nevidí.

A kdyby viděl snad někdo černobíle,
podej mu pastelky a směj se mile!
Autor francouzka, 16.10.2011
Přečteno 516x
Tipy 15
Poslední tipující: FairyLAdy, Sleepwalker, Pelican, strašidýlko-střapatý, la loba, Květka Š., Mbonita, CULIKATÁ, Eliss94, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmm? To se to kouzlí, když je z čeho.. :)

04.11.2011 10:32:36 | Sleepwalker

A bude stále barevně:))

16.10.2011 16:19:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí