Po nitce mlhy

Po nitce mlhy

Anotace: z nejsmutnějšího šuplíku...

Sbírka: Tichá rozloučení

Pojď po nitce mlhy
zavede nás do ranního snění
neměj strach
zima tam není
jen hvězdy vidět nemůžeme
budeme tam spolu
to zvládneme
nikdy už nevidět tu krásu
co ty? já to snesu!
Přečteno 495x
Tipy 8
Poslední tipující: fuu, strašidýlko-střapatý, J's .., Agniezka, Kirké
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí