Hmm

Hmm

Anotace: kdybych jen mohla říci

Chmury těžce dopadly jak cínové otěže na zem.
A mně se před oči vrátily vzpomínky den za dnem.
Kdybych mohla vrátit čas,
padla špatná strana mincí.
Sklouzly by mokré kapky z řas,
Chtěla jenom bych ti říci..

Kašlu na to úplně ,že Arsenál zas vyhrál.
Že jsou týmy neschopné klidně na mě vybal.
Že to, jak sudí odpískal, byla pěkná zrada..
Je mi jedno, co říkáš,
poslouchám tě ráda.

Vidím tě vedle sebe,
jme jak nůž a vidilička.
Žes byl vždycky nula?
Omyl, tys byl jednička.

Indi Jones a mumie,
Romeo a Julie,
smutná holka i kluk.
Jako naše Ňach a Fňuk.

Jak je vůbec možné někoho takhle odrovnat?
Dá se s tím žít, jen..
těžce se s tím vyrovnat.

Přes noc jsi má obloha a přes den bílé nebe.
Věřím, že najdu jednou někoho jako tebe.
Autor Live to fight, 19.10.2011
Přečteno 335x
Tipy 5
Poslední tipující: Back to Blackness, Live to fight, Květka Š., Petbab
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:)))))

12.11.2011 21:30:15 | Back to Blackness

:)))))

12.11.2011 21:30:15 | Back to Blackness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí