Vyznání

Vyznání

Anotace: Proč člověk nemůže nikdy zapomenout?

Mně v hloubi srdce vždycky láska zpívá,
Můj život bez ní, jak strom holý,
Než poznala jsem já Tebe,
Znala jsem jen to, co v životě bolí!
Autor Andy, 23.11.2004
Přečteno 1574x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí