Vyryto do lavičky

Vyryto do lavičky

Anotace: na jednom pražském nádraží

Jsi tak blízko,nadosah.
Má vytoužená dívko!
Vůně tvých vlasů však
Dálku připomíná

Tvůj jazyk mluví cize
Snad nepřivez tě cizí vlak..
TY nechceš stanout
Tváří v tvář

Má dívko,voníš ránem
Cizích dnů.
Proto zůstávám jen
Tichým
Bláznem
Na nádražní lavičce
Uvězněn
dokud
Mu neudělíš milost.
Polibkem.
Jak prosté!
Má vytoužená dívko!
-dál už je to nečitelné-
Autor Art Brasi, 23.11.2004
Přečteno 533x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí