Lentilka

Lentilka

Anotace: báseň o lásce a zklamání

Šest vajglů a popel už schází jenom ten motel, ten motel kde z člověka zbyde jen popel.
Je to tak lehký a krásný, chybí jen slečna s úsměvem krásky.
Je to už jedno, když v ksichtě mám vrásky, žil sem jak zvíře, však bylo to krásný.
Mám u krku břitvu, chci skončit to z lásky k tý slečně se jménem tak krásnym.
Já znám ji pár chvil, však díky Daniele sem pochopil, že smrt je něco tak nádherně zvláštní, když člověk ví, že nikdy neuvidí cíl a tak se ptám proč tu bejt dýl?
Autor PigiDevil, 18.02.2006
Přečteno 494x
Tipy 2
Poslední tipující: Doriana Marková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ale dobrý báseňka....já nevím, ze začátku se mi to taky hůř četlo, ale pak mi to k tý básničce sedlo:-)
P.S.: proč na Veroniku nikdo nic nenapíše:-(((

22.12.2006 21:47:00 | Lisa Kloboučková

Bych to graficky rozčlenila, aby se to líp četlo. Takhle je to matoucí.
PS: To první básnička s mým jménem, kterou čtu.

28.10.2006 14:13:00 | Doriana Marková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí