Záhada

Záhada

Anotace: ...

Záhada

V čem tkví zvonivý smích,
v čem spočívá jiskra v oku,
v zimě padá bílý sníh
a já se nemohu dočkat nového roku

Co představuje amulet na mém krku,
proč cítím žár Tvého těla,
Ty vzal jsi do své moji ruku
a to jsem přece chtěla

Však nyní myslím na zvláštní věci,
bojím se co bude dál,
Ty chtěl jsi počkat přeci,
závazku ses vždycky bál

Teď mne žádáš o ruku,
strach se rázem vytratil,
chceš si mne vzít za ženu,
únik svůj si zatratil
Autor Andrea de Taverne, 21.02.2006
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí