Podruhé

Podruhé

Anotace: co jsem si napoprvé neuvědomila..

I přes strach, který zmizí, když jsme spolu
i přesto, že snídám s cizincem u jednoho stolu
i přes nedůvěru, kterou k sobě stále mám
já říkám si:"Vše je sebeklam."

Možná neučils´ mě milovat
snad nejsi ani první, koho chtěla jsem mít
koho v náručí já chtěla chovat
a se kterým navěky žít.

Však přítomnost jak šňůra perel
navlékána námi jest
já s tou hrstkou perel v dlani
chci s tebou vydat se na jednu z těch cest
aspoň chvíli, než křižovatky rozdělí nás
mně v duši zbyde jen vzpomínka
a zas uslyším jiný hlas...
Autor gaja, 24.02.2006
Přečteno 494x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vyznaní jak stehno:) to mne zajíma, jak a kam se v budoucnu přeleje tvůj styl resp. témata psaní, budu sledovat:)

01.03.2006 11:55:00 | dead-head

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí