PLUJ

PLUJ

Anotace: jen tak

Světlo se zatmělo a vítr ti upletl do vlasů stín…
zavřela jsem duši a s lehkým úsměvem ti vrátila slova zpět…
ani jsi nekřičel…..jen v očích tě bolelo tiché —já vím….
a tíhou okamžiku jsi opadal ……… jak pozdní květ…..
Mořské slano zas po čase ukázalo tvé lidské dno.
Trosky naší lodě plují všude kolem tebe…..
A já? …..tančíc mezi třískami bodajících mé bosé rány
se snažím zachránit alespoň zbytek sebe….
??????????????
Je ospale a já se prodýchávám novou samotou.
Hrdě,
zranitelně
a svéhlavě
se lesknu citovou nahotou…

…..Nad ránem jsem uvěřila v lepší zítřek a dala sbohem všem svým omylům…..
Autor Peta 2, 25.02.2006
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mám takový kradmý dojem, že jsem tady objevila dalšího človíčka, kterého budu číst opravdu s chutí. Zase 100

26.02.2006 13:27:00 | Epona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí