Půlnoční krajina

Půlnoční krajina

Anotace: ...

Kráčím půlnoční krajinou svého bytí na zemi,
skutečný sen o štěstí zdál se mi.
Vítr mi přinesl na duši klid,
když mohla jsem s andělem chvíli být.
Paprsky měsíce hladí mě po tváři
s nádechem stříbrna oči mé rozzáří.
Nebe jak oceán, hvězdy jsou ostrovy
co měsíc viděl tam se nikdo nedoví
i anděl zhřešil a oddal se touze
v uších mi zní slůvko ,,pouze,,
-
ale to je dávno pryč,
on zamknul mé srdce a ztratil klíč,
zamknul tam lásku ať nemůže ven
se smíchem v očích - prý pro něj jen...
Autor Ninka, 28.02.2006
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...napada me jen -krasny...nic vic, nic min

28.02.2006 19:58:00 | sportackaverunka

Andělé... Na ty mám svůj názor.

28.02.2006 19:54:00 | Miléne Marguerite

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí