Pravěk

Pravěk

Anotace: Karammelce....

Dinosaurus Mirek
Spořádaný, statný kus
nejraději baští lilek
po něm krásně voní trus..

Brontosaurus Karammelca
milá krásná..trochu velká
dinosaura měla ráda
básně pro něj často skládá

Ze srdíčka řádků pár
by jí Míra miloval
Karammelky srdce král
o ty verše vždycky stál…

Hádejte co bylo dál…?
z lásky malý dinosaur!
potom spolu navěky
žili v době pravěký…
Autor Bean, 28.11.2004
Přečteno 1544x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí