Kde jsi?

Kde jsi?

Anotace: Jednou jsem moc zranila jednoho kluka a až teď mi dochází, jak moc pro mě vlastně znamenal..

Dny plné lásky v dáli mizí,
čím je to, že jsi mi najednou tak cizí?
Chci poznat to, po čem každý touží,
nechci vidět, jak lež nad námi krouží.

Kde se mi schováváš, proč život mi tě vzal,
ze vzpomínek mi unikáš, nechci mít v srdci žal.
Třeba se ukrýváš, protože máš strach...
strach že se spálíš, a srdce se rozpadne v prach.

Kdo mi Tě vzal? A proč?
Chci už zastavit tenhle kolotoč.
Na malou chvíli byls jen můj,
vidím stále tvé oči a v nich zájem tvůj..

Trápím se strašně moc,
vrátit chci minulost...
Lásko, kdepak jsi?
Kdo mi oheň v srdci uhasí?

V životě jsem udělala chybu,
chci ji napravit, ale nemám už sílu.
Tys měl mě rád, já hledala však víc,
následoval bolestivý pád-teď nemám nic..

Do smrti toho budu litovat,
nepoznám jak hezké je opravdu milovat...

Chtěla bych vše vrátit, zase vedle tebe stát,
dívat se Ti do očí a nedokázat srdci tvému odolat.

Podívej se do srdce svého a řekni mi popravdě,
jestli to se mnou vidíš stále tak bezradně...

Odpusť mi!
Autor Kamili, 05.03.2006
Přečteno 391x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc krásné :) A díky za koment, potěšil mě :)).

01.06.2007 21:07:00 | Lostris Queen

líbíí.. plné citu..znám to

05.03.2006 22:31:00 | Terry

moc,moc a moc se mi libi a dala jsem ti proto 100%

05.03.2006 20:26:00 | 89Rosa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí