srdce v hrobě

srdce v hrobě

Anotace: chjo, proč mám v lásce takovou smůlu?

Srdce v ruce mám,
vyhýbám se vzpomínkám.
Chci odejít, ale nevím kam,
na srdci mám hluboký šrám.

V lásce prohrávám na plné čáře,
proč mé srdce zvítězit nedokáže..?
V noci, když vše kolem mě usíná,
já cítím jak srdce mé umírá.

Tvá přítomnost mi přesto schází,
slzy prochází se po mojí tváři.
Křičím dost, já chci bojovat,
avšak mé srdce už nedokáže milovat..

Dnes leží mé srdce v hrobě,
a to vše jen kvůli tobě.
Proč to tak moc bolí,
když srdce špatně zvolí..

Nerada bílým praporkem mávám,
nerada se lásky vzdávám.

Půjdu proto dál...
a možná až vyjdu stovky schodů,
objevím pro své srdce živou vodu...
Autor Kamili, 05.03.2006
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já brečím! :D Krásné... Taky to znám. Nemám sice skoro žádné zkušenosti, ale mám už několik let stále silnější dojem, že to se mnou jde z kopce :D... Snad se mýlím.

01.06.2007 21:10:00 | Lostris Queen

Je pěkný ale má to moc rychlí spád zkus zvolnit.

19.03.2006 14:26:00 | gekon

mas strasne krasne basne jen tak dal :-)

05.03.2006 20:29:00 | 89Rosa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí