BEZ SRDCE

BEZ SRDCE

Anotace: sex bez citu je smutný...

Máš ve svých rukou
moc něžný prstoklad.
Napiš mi na kůži
tichý vzkaz nastokrát!

Co dává muž ženě,
to jsi mi schopen dát.
Jenom se srdcem
nemůžem milovat.

Já srdce nemám,
odvezli ho popeláři.
Jen řeči dvou těl
se u nás dobře daří.
Autor Hana Trnková, 06.03.2006
Přečteno 386x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trošku mě osobně nesedí ta třetí sloka.... Nevím, snad Ti popeláři...

06.03.2006 10:59:00 | Buližník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí