Smutná láska

Smutná láska

Anotace: Je to o smutné lásce...

Mé srdce puká,
bolestí se svírá.
Mě osobně,
se to dotýká.

Z lásky se dějí...
různé věci,
však já si připadám,
jak v kleci.

Zrak se mi mlží
pod slanými kapkami,
pod mojí tíží.
Kdo nade mnou z nebe shlíží...

Kdysi jsem věřil,
každému se svěřil.
Nyní však jsem skončil,
pod tíhou se rozloučil.
Autor oliver, 06.03.2006
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí