Proc nemam kridla?

Proc nemam kridla?

Anotace: ,,,,

Chci mít křídla,
Abych mohla letět za tebou,
Abych ti polibek mohla dát
A říct jak moc ráda tě mám.
Že si ten jediný kterého
Nadevše miluji a kterého
Nikdy neopustím
A budu s tebou navěky věků
Autor Terík, 16.03.2006
Přečteno 370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí