Paprsek naděje…

Paprsek naděje…

Anotace: ...

Láska se občas ztratí v jedno zapomnění,
něco ale vždy zůstane…naděje v život svůj.
Jsi to ty, mé sluníčko, má naděje,
věřím v tebe, doufám už tak v život tvůj…
jsi sluníčko…ne jen naděje půl.
Jsi má v krizi hůl...

Slunce je věčný poutník nebem,
vrací se vždy s raním řevem,
hledám slova pro ten nový vjem noci,
jenž se rodí v naději z budoucnosti,
jsem už jen v tvé sluneční moci.

Paprsky tvé vyživují ten rodící se pocit,
jsi má naděje ve snech,
noc slunce snadno pohltí,
ale já už to taky vím,
že se vrátí… je to poutník nebem…
jde s tvou láskou světem.
Chci hřejivý paprsek v polibku tvém.
Autor Ladik, 17.03.2006
Přečteno 858x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Áno,stačí bozk
a prestaneš vnímať zimu
A na iné veci
hneď dostaneš slinu

17.03.2006 11:15:00 | džemo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí