Tvůj pohled

Tvůj pohled

Anotace: Můj pane, ještě stále to není za námi...

Já sama v sobě se ztrácím,
schovávám se před světem.
Proč ale k tobě se vrátím,
když svážeš mě svým pohledem?

Proč znovu uvěřím, že někde uvnitř tebe,
žije ten člověk, co ho hledám,
co ukáže směle na nebe,
když ze země se zvedám?

Zničil jsi mě, v zámku krásy uvěznil.
Přes planoucí tvé oči, přes vášnivé polibky
já nevšimla si, že ses nezměnil,
tak kus srdce vzal jsi mi.

A kdo ho navrátí?
Kdo znovu ruku podá?
Můj pane, není to za námi,
něco ve mně stále hlodá.

Já nechci k tobě se navrátit,
jenže dnes ve snu něžně jsi mě líbal
a něco stihl zapálit,
když do očí ses mi díval.
Autor Barbara Smílová, 31.03.2006
Přečteno 438x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no je místy trochu neohrabaná, ale téma je jasné a to taky kolikrát pokulhává (jakože viš jak:o) ehm. jinak ale se mi to líbí, obzvláště poslední sloka...taková hodně pravdivá.

03.04.2006 08:36:00 | hajena

líbí se mi to...ale někdy to trošku pokulhává....80%:)

31.03.2006 12:34:00 |

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí