Volnost je ti víc

Volnost je ti víc

Anotace: Volnost - čím vším pro nás je?

Rozpršel se smutek
Tak proč tvůj smích?
Život nám zase něco vzal
Něco ze dnů tvých i mých

Usnula radost a slunce nevychází
Tak proč tvůj úsměv?
Něco čím dál víc nám schází
Citů nepatrný záchvěv

Z nebe padá beznaděj
Tak co chceš mi říct?
Že život ztratil smysl i děj
Co můžem ztratit víc?

Můžu ztratit tebe
Ty můžeš ztratit mě
Můžem ztratit sebe
A láska vytratí se

Získám tím samotu
A ty svou svobodu
Už začínám chápat
Důvod tvých úsměvů…
Autor Jitka, 02.04.2006
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsem zklamaná, asi to jde hodně poznat, že? Jitka

03.04.2006 19:56:00 | Jitka

Jsem zklamaná, asi to jde hodně poznat, že? Jitka

03.04.2006 19:56:00 | Jitka

ale jo, dá se

02.04.2006 18:30:00 | SNOWGIRL

pekne

02.04.2006 17:00:00 | 89Rosa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí