Z milosti spolu

Z milosti spolu

Anotace: Úleva od zmatených citů, jako spousta jiných...

Zrcadla září a přátelé jsou zticha
Na lících stíny, když zvednu pohled
Němá tvá hlubina mi poodhalí svět
Myšlenka zašeptá, že ještě dýchá

Přátelé ve stínu, z milosti spolu
Na bedrech volbu, co nedá jim spát
Týrané smysly musí se ptát
Proč každý zvlášť slyší volání domů

Svlékni mě z bolesti a nalhávej mi pravdu
Dávám ti oheň, jenž zapomněl plát
V zemi dvou bláznů, jen ty a já
Odepři mi lásku a já si tě najdu
Autor Christel, 03.04.2006
Přečteno 390x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tahle je moc krásná , těším se na další

03.04.2006 18:32:00 | lhář II.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí