Bylo nebylo

Bylo nebylo

Anotace: Slabý pokus o nějakou báseň. Není dokonalá, ale je... Věnováno tobě, ať už jsi kdokoliv...

Bylo nebylo a už není,
to přičem srdce krásně vrní,
není nebylo ale bude,
to co po lásce v srdci zbude.

Vítr si s vlasy neslušně hraje,
víno a láska na slunci pomalu zraje,
k vlasům patří krásné tělo,
před kterým klečím a říkám " má kráso."

Je to jen tělo až moc překrásné,
v noci při svíčkách pročítám hříchy své,
hříchy spáchané mnou na duši její,
pro vykoupení mé přátelé mše pějí.

Duše propadla hříchu,
nechávám se unášet ďáblěm k smíchu,
pláči nad hrobem z mého srdce,
vzpomínám na její něžné ruce.

Propadl jsem jasné tmě,
byla jí její duše v mně,
jsem sloužící anděl spásy,
jsem ďáběl její krásy.

Měl jsem ji rád,
procitám v duše chlad.
Autor Láďa, 04.04.2006
Přečteno 411x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí