Víra v tvou lásku

Víra v tvou lásku

Anotace: pocity...

Jsi daleko od mého snu,
vše smrti do očí se vtírá,
a já otevírám život v hnusu,
že bez citu mě kámen srdce svírá.

Slabost v sílu se mění,
má slova dojdou v němé slzy,
ač sám jsem v krutém osamění,
nechci tvou tvář ztratit,
vždyť by to bylo příliš brzy.

Ty jsi můj život skrytý kdesi,
bez tebe hrob kopou mi už;
nech mi prosím mého života tezi,
jenž slib věrný dává mi duši,
že pohlazení tvé bije mé děsy.
Autor Ladik, 05.04.2006
Přečteno 628x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí