Sen o lásce

Sen o lásce

Anotace: ...

Mám jeden sen pro svět věčný,
Jsi to ty mé zrcadlo citu,
Za pohlazení tvé bych byl vděčný,
A v polibku tvém silu mít i ve rtu.
Ó, paní má, jak touha úchvatná
života v rozkvětu tvé lásky
s panikou v srdci krásu hledá.

Láska je silnější než svět,
Je to však pro mne už jen pouhá lež.
Víra v tebe ve smrt se obrací,
vždy s touhou v tobě jak srdce tvé,
chci tiše s nadějí tlouci,
tak už proboha běž!

Můj sen neumírá se mnou,
vždyť věčný je tento svět,
žije v lásce těch dvou,
co ve víře v ní chtějí utonout,
je to snad věčný země zpěv.
Sbohem lásko, já končím života svůj běh.
Autor Ladik, 09.04.2006
Přečteno 860x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí