Čekám na dopis

Čekám na dopis

Anotace: ......tak už mi přeci napiš......

Čekám na Tvůj dopis
denně otvírám schránku.
A v duchu Tě prosím:
Napiš alespoń stránku.

Čekám na Tvúj dopis
jak na smilování.
Co v něm asi bude?
Pár slov o milování?

Čekám na Tvůj dopis
tak už prosím piš.
Jen se neptej o čem
vždyt´to dobře víš.

Čekám na Tvůj dopis
na slova plná něhy,
pod jejichž teplem tají
chmury jak zjara sněhy.

Čekám na Tvůj dopis
nemusíš se bát.
Jenom jak ho přečtu,
budu Tobě psát.

Čekám na Tvůj dopis
snad se brzy dočkám.
Už jenom den,nebo dva
a tu chvíli počkám.
Autor Marvel13, 09.04.2006
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

doufam ze se dockas toho dopisu basen se mi libi

09.04.2006 20:44:00 | 89Rosa

čekání je někdy věčné,
ale nikdy nekonečné..

jinak hezký 80

09.04.2006 20:11:00 | Lady Celebrian

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí