Jen s tebou

Jen s tebou

Anotace: ****

Chtěla bych se s tebou za ruku držet,
A po parku se jen s tebou procházet.
Chtěla bych tě obejmou pohladit,
Říct ti slůvka krásné miláčku Miluji tě každý den víc,
Jiný pro mě neznamená nic.

Si můj princ tak krásný a sladký,
kterého chci už vedle sebe mít.
Chci mí tebe vedle sebe,
Navěky už s tebou svůj život chci žít,
nic nás nemůže rozdělit.
MILUJI TĚ!!
Autor Terík, 11.04.2006
Přečteno 437x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí