Návrat

Návrat

Anotace: ?

Zatímco odcházel´s
já tiše zoufala si
a jenom kapka rosy
v mých dlaních ustlala si

a pták ve větvích stromu
se mi smál.

Tak šel čas dál.
Má duše chřadla, churavěla
a déšť mi semtam zpívával
že bude líp.
Květům jsem lehkost záviděla
dešti jsem sliby uvěřila
a snažila se žít.

Dlouho se nikdo neozval
já přivykla si
a na druhém břehu řeky
již kvetly prvosenky.
Život tam právě začínal.

A včely na louce zpívaly si
že jsi se vrátil
a u zamčených dveří prosil
naříkal...

Jen chlapec v okně u sousedů
se ti smál.
Autor Cizinka, 13.12.2004
Přečteno 676x
Tipy 1
Poslední tipující: BArBArKO
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Hezký ze života, někdy je těžký jak bota, co člověk udělá si sám, nezbývá než jít dál.

15.03.2006 17:16:00 | grázlík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí