Noc

Noc

Anotace: o:)

Jdu si tak nočním městem,
kouknu se kolem sebe,
vidím jen vzpomínky,
ale ne žádnou budoucnost.

Uvažuji nad smyslností života,
měl někdy cenu ?
Ano pro mě měl,
ale ty's mi i poslední jiskru vzala
a nikdy mi Jí nevrátíš zpět.

Proč sis radši nevzala mě ?
To opravdu nevím.
Místo toho mám teď pouze já temno v srdci...
Autor Niobi, 17.04.2006
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smyslnost.....pokud mohu poprosit,zdá se mi to trochu nevyvážené....40

17.04.2006 16:58:00 | Harr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí