JE TO PRYČ...

JE TO PRYČ...

Anotace: njn

Lásku snad poznal každý,
a kdo ne,
měl možná štěstí.
Každý nemá štěstí,
jako dva zamilovaní,
z jejich pohledů láska nečíší,
je falešná.

Možná je všechna láska falešná,
to se ale nedozvím,
do cizích srdcí nevidím.
Jediné co vím,
je že já jsem milovala.
Pravou láskou,
a ta je jen jedna jediná.

Už je ale pozdě,
říkat slůvka nádherný.
Vše skončilo,
a se vším i mé city,
snad brzy odletí.
Nezůstanou jizvy,
jen krásné vzpomínky.
To už by ale stačilo.
Přece jen to skončilo...
Autor -Wendy-, 17.04.2006
Přečteno 371x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Není šťastný ten, kdo nepoznal lásku! Šťastný je ten, kdo umí žít s ní i bez ní.

26.10.2006 18:50:00 | Aaliyan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí