Den s Tebou

Den s Tebou

Anotace: jeden kluk na, kterým mi moc záleží chtěl, abcyh pro něj něco napsala..tak sem sesmolila toto :)

S Tebou

Zapadá slunce, zrudlé je nebe
s červánky vidím, jak zase sedíme vedle sebe
to, jak vedle mě si byl
naklonil se a políbil..

Paprsky slunce hladili mojí tvář
tvrdit, že nemyslím na Tebe, je ze mě lhář
Vítr si dnes s mými vlasy hrál,
a já myslela na to, jak ses mě dotýkal.

Sleduji noční oblohu a koukám, že hvězdy vidím tam
a na tvoje oči teď vzpomínám,
že tak trochu ztrácím se v nich přiznávám,
i to že do víru vášní strhnout se nechávám.

Najednou prší, kapky deště padají
já do ticha šeptám pár slov, jen tak potají,
že když jsem s tebou touha mě objímá,
jsi tajemstvím- které mě zajímá…

Do očí se ti dívám, že chceš mě vím
tak ptám se co všechno dělat smím?
Autor Endy, 17.04.2006
Přečteno 846x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí