miluji TEBE

miluji TEBE

Anotace: ...

Když jsem tebe neměla,
šťastná jsem vůbec nebyla.
smutná jen jsem byla a tak jsem plakala.
Teď už tebe mám a šťastná jsem,
jsem zamilovaná šíleně do TEBE!
Ale pláču,asi se ptáš proč?!
Pláču protože jsem šťastná s tebou,
moc šťastně zamilovaná jsem do TEBE!
Jsem moc ráda že mám TEBE.
Ale jsem smutná že tě nemám u sebe.
Ale jedno vím jistě nikdy nepřestanu milovat TEBE!!!
Autor Terík, 23.04.2006
Přečteno 480x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo to znam

23.04.2006 14:11:00 | 89Rosa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí