Chtěla bych...

Chtěla bych...

Anotace: Nevim co napsat,snad,že je to o mých citech,které bych už ráda věnovala někomu jinému než vzpomínce

Tak moc bych chtěla slyšet tvůj hlas,
co ve vánku jako hudba zní.
Spatřit tvou vlídnou tvář,
co z mysli mi nikdy nezmizí.

Chtěla bych zas políbit tvá ústa,
co mají příchuť jahody,
schoulit se do tvé náruče,
co vyvolává ve mě příslib pohody.

Chtěla bych hledět do tvých dvou studánek,
které mnoho tajemna v sobě maj,
pohladit tvé jemné vlasy,
co jak slunce prozáří celý kraj.
Autor Angel111, 27.04.2006
Přečteno 410x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

jooo...
tak můj názor..? krásná
100

27.04.2006 14:47:00 | Kristýna M

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí