Let havrana

Let havrana

Anotace: Báseň, která je inspirována životem

Světlo stíny vrhá
Tvé oči se ve tmě topí
Kdo svou krásou mrhá
Nikdy mě snad nepochopí

Letmý úsměv zdobí tvou tvář
Vlasy máš jako havraní křídlo
Halogeny vytvářejí matnou svatozář
Což je bezesných nocí mých zřídlo

Po každé usínám s těžkými myšlenkami
Ráno mám hlavu naštěstí volnou
Bohužel různými životními cestičkami
Mám tebe večer mysl opět plnou

Láska je zbraň světa proti lidem
Mnozí poznají jen bolestivou stránku
Málokdo usíná s takovým klidem
Jako zamilovaný pár z paží v zámku
Autor coMIC HEALs, 27.04.2006
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tak jsem si přečetla všechno co tu máš a je to moc pěkný...

17.05.2006 16:23:00 | Mlha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí