Anděl

Anděl

Anotace: To je tak, když člověk potká někoho úplně krásného, ale nesežene v tu chvíli dostatek odvahy se seznámit...

Dneska ráno potkal jsem hotvého anděla,
však vypadal jak člověk, docela,
kolem něho se náhle vše rozzářilo,
já jen koukal na to andělské dílo,
hleděl jsem do světlemodrých krásných očí,
přál jsem si, ať ta chvílne hned neskončí,
na ten pohled se zapomenout nedá,
jaká je ta slečna andělsky skvělá,
rty vypadají tak plně, červeně,
jak uzrálé jablko na stromě,
krátká sukně, a překrásné dlouhé nohy,
o ní by se daly napsat hezké slohy,
byl jsem učarován její neskonalou krásou,
že chtěl jsem pokračovat její trasou,
vydat se za ní až na samý kraj světa,
snad je to ta, na kterou čekal jsem už léta.
Autor Richard LaFontaine, 28.04.2006
Přečteno 648x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Musel ses na ní dívat s potěchou...
Snad může Ti být útěchou
Žes nepoznals ji blíž
- navrch norek a ve vnitř myš.
....Ne, tohle se mi líbilo, když muž ukáže jak nás ženy dokáže obdivovat!Pa.

25.05.2006 21:44:00 | Jahudkka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí