Láska a Hádes

Láska a Hádes

Anotace: ...napsal jsem to po jednom velkém zklamání, když jsem ztratil víru v ní...

Hádes je prima chlapík,
přívoz kvalitní on dokáže Charontasovi zhotovit,
snad je to i truhlář a je fakt šik.
Vždyť je to pro něj velký zisk.

My trapně pomáháme jeho bankovnímu kontu,
když zoufalství lásky nás zmítá,
pak prostě nás ta mince tíží při tom paktu,
do ruky jeho sluhovi mu ovolos každý rád metá.

Čekáme na něj před řekou Acheront jak na lásku,
jaký on je však pro nás dobrý přítel?
Spolehl bych se na něj v mžiku,
on vždycky přijde včas
a nedělá si trapně uzel na kapesníku.

A co ta láska? Ona zradila nás vždy,
už ani nechci vzpomenout jak a kdy.
Nepřijde, když ji chceme,
uráčí se až touha časem splyne.

Odejde a nerozloučí se,
ukradne vše i to naše křehké srdce.
Hádes je prima, má hodinky
a jdou i bez baterky,
podle mne si nikdy nedá na čas
a kámoše na věčnost udělá si z nás.
Autor Ladik, 02.05.2006
Přečteno 358x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí