Jsi tak daleko

Jsi tak daleko

Anotace: Tohle jsem začla psát...hmmm...ve 13letech (prostě nevím, kde se to ve mně vzalo:-)a dopsala dnes.

Jsem moc daleko od Tebe
a Ty daleko ode mne.
Nic pro mne není veselé,
ty dny jsou pro mne smolné.

Chybí mi Tvoje bystré oči,
schází mi Tvůj horký dech.
Tvá ústa, nosík štěstí nosí,
ze všeho se mi teď hlava točí,
cítím téct svůj pot po zádech.

Nestíhám myšlenkám uvěřit,
nestačí se dívat, chci Tě svést.
je lehčí jít dál a nevěřit,
tak proč jsi mi mohl hlavu splést?
Autor Grace, 18.12.2004
Přečteno 1115x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí