Nechápu

Nechápu

Anotace: ----

Nechápu jediné na světě slovíčko,
a to když říkáš mi "Promiň mi, holčičko,
můžeš se zlobit a máš na to právo"
Ta slova mě bolí víc, než je zdrávo.

Nevíš, co chceš, a tak
posloucháš sny, a pak
pořád mám naději,
ty sny se mi vysmějí...
Autor Grace, 18.12.2004
Přečteno 564x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí