Možná

Možná

Anotace: No Možná??????

Možná si to jen namlouvám
možná je to jen pouhý sen
možná jsem blázen
možná jí mám rád
možná to vše jinak vnímám
možná je to vše zpátky
možná mám je jedno přání
možná jsem to špatně pochopil
možná jsem se zamiloval
možná do té dívky
možná jen sním
možná umírám
možná tu již nechci být
možná, možná to netuším
Možná…
Autor Hawkey, 18.12.2004
Přečteno 498x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí