Nejsem normální

Nejsem normální

Anotace: No asi to tak bude

Proč ona ke mně přišla?
Proč ona mi to říci musela?

Asi netušila, že srdce
mé zranila,
že jej na kousky
rozprášila.

A ani nevěděla,
že já jsem do ní
zamilován,
jak do žádné jiné.

Ani nevěděla,
že bych pro ni
udělal vše,
co na očích jsem jí viděl.

Nejspíše jsem špatný milenec,
raději už žádnou jinou
líbat nebudu,
a básním se jen
věnovat budu.
Autor Hawkey, 18.12.2004
Přečteno 509x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí