Jsi to ty?

Jsi to ty?

Anotace: Zas něco o lásce

V očích Tvých, chtěl bych žít,
v duši Tvé místo mít,
v těle rozkoš, víc než cit
a na tmavou cestu jen můj svit.

Tělo, duše, víc než svět
a Tvůj cit mi vaří krev,
a když žízeň ukojím,
chci být vodou v ústech Tvých.

Vlasy, krásné laviny,
oči lesklé bez viny,
ústa mluví, když mluvit maj
a uši moji hudbu znaj.

A Tvůj rozum, síla, víra,
žádná tmavá, černá díra.
Tvůj úsměv rozkvetlý to sad,
chci Ti jen říct, že Tě mám moc rád.
Autor Ďábel sám, 04.05.2006
Přečteno 748x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí