Sen a nebo skutečnost

Sen a nebo skutečnost

Anotace: Toto dílko jsem napsal v úterý 14.12.2004 No a včera se to splnilo. Že bych předpovídal budouctnost?:-)

Když podívám se z okna školy
a zahledím se do prázdné mlhy,
tak vidím všude kolem sebe lidi
jsou malinkatí a spěchají.

Když podívám se na tebe
a zahledím se do krásy tvé,
tak jsem jak znovu narozený
šťastný a plný lásky.

Jenže někdy mívám hrozné sny,
jak ubližuješ mi,
jak ničíš mě,
jak nemiluješ mě.

Namlouvám si však jen,
že toto je jen pouhý sen,
skutečnost ta jiná jest,
je nádherná a upřímná.

Nevím ani proč,
ale mám takový pocit,
že tu něco chybí,
že by to tu mělo býti.

Nedávno jsme na to přišel,
na to co zde chybí.
Je to láska, slečno,
je to láska nás dvou.
Autor Hawkey, 18.12.2004
Přečteno 508x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí