Miluji....

Miluji....

Anotace: .... je toho ještě daleko víc.....8))

Miluji kopce,
miluji dálky.
Nesnáším sobce,
a jejich dárky.

Miluji květ,
lučního kvítí.
Miluji svět,
a slunce co svítí.

Miluji lidi,
jen ty co upřímní jsou.
Miluji vtipy,
co s dobou jdou.

Miluji krásu všeho,
však není tím hlavním.
Miluji denní šero,
ale nemůže se měřit se zdravím.

Miluji zvířata, ptactvo i lid,
však ze všeho nejvíc život pouhý.
A když bojíš se to není žádní div,
když propadáš se do smrtící strouhy.

Miluji když můžu pomoct bližnímu svému,
vždyť bolí mě když nenávist a zradu vidím.
Však pomoct můžu i srdci tvému,
tak jak upřímně to cítím.
Autor Darsie, 18.12.2004
Přečteno 1400x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí