Naivní

Naivní

Anotace: jak sladko a bolno, hořko nám bylo, tak sladko tak bolno, hořko a milo..co z křídel, co z básně,tak z čista jasna a hedvábně krutě zní píseň pro labutě(Z.N)

jen v mých představách
ve věčných obavách
že vůbec neexistuješ
si tě vysním
*******************
a pak začnu hledat
padat a zas se zvedat
klidně do nekonečna
do nitra tě zaseju
něhou tě zaleju
a ty mi vyklíčíš
a začneš kvést
a růst mi do nebe
co jsem já bez Tebe
a tak i v představách
mě vždycky zazebe
Autor Mlha, 05.05.2006
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen ten,kdo hledá,
něco může najít
a každé prázdno
zárodek lásky tají...

09.05.2006 10:37:00 | Branwen1

Až na ten stokrát použitý konec se mi to moc líbí.

05.05.2006 20:53:00 | semiramis

.."co jsem já bez Tebe
a tak i v představách
mě vždycky zazebe"...

..mě se líbí..

05.05.2006 20:30:00 | skaj

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí