Šeptej mi...

Šeptej mi...

Anotace: pšššt...

Šeptej mi prosím ty slovíčka
Co říkával jsi mi každý den
Nech rozesmát ty má líčka
Ať máme zase krásný sen

Tiše mi zpívej tu koledu
Jak se tam zběhly na ledu
Zavři okno ať mráz nemůže dál
A pojď si ke mě lehnout na polštář

Svíčku si tiše zapálíme
Se stínem plamínku si budeme hrát
Pak uděláme na zdi divadlo
Kdy ruka má bude Tvá

Až zima naše těla začne obléhat
Tak přikryje nás tlustá peřina
Zapneme si ten náš slavný song
Pšššt hodiny odbyly poslední gong
Autor Kett, 18.12.2004
Přečteno 876x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí