Nevěrná...

Nevěrná...

Anotace: Pro někoho, kdo mi byl nevěrný ještě víc, teď už to vím....

Hřích včerejší noci mě na duši tíží,
v myšlenkách na moji zradu se ztrácí.
Proč nejde čas vrátit zpátky,
proč musím se teď takhle trápit.
Venku se stmívá, stíny na mě padají,
se špatným pocitem půjdu dnes spát,
do černé tmy mé sny se zahalí
a černí andělé budou se smát.
Je mi to líto, odpusť mi, prosím,
pro pár chvil touhy, pro jednu lež,
po pár sklenkách vína,
proč změnil se svět.
Tak moc mě to trápí,
tak moc jsem smutná,
odpusť mi lásko,
i když pravda je krutá.
Jsem teď tak sama, s tím pocitem viny,
proč pořád děláme tak zbytečný chyby.
Jedna noc, hloupá a nevěrná,
vzala si víc, než mohla dát.
A naše láska, co žila v nás,
teď už jen krvácí a tiše umírá...
Autor Saberska, 06.05.2006
Přečteno 390x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí