A noc se snáší...

A noc se snáší...

Anotace: ..."proklínám, ty tvoje ústa proklínám...Tvoje oči ledový..." tahle mě napadla u tohoto songu...

A noc se snáší nad klenbou smutných měst
A ve mne zháší tisíce krásných cest
A noc se snáší nad tělem mým a dál
já mívám pocit, že život dýchat vzdal

Ať tma Tě spoutá do sítí zklamání
nasadí pouta co falší zavání
Ať tma Tě spoutá v uličkách slzavých
co smívaj viny, těch dobrých i těch zlých

A noc se snáší nad klenbou smutných měst
A ve mně zháší Tvá slova "Chci Tě vést"
A noc se snáší nad branou do oblak
K čemu jsou ty schody, já bez křídel jsem pták

Ať tma Tě spoutá do skulin bolestí
a nasadí pouta klamavých něžností
Ať tma Tě spoutá do mojich otázek
To co kůži pálí, jsi Ty a všechen vztek...
Autor lightnight, 16.05.2006
Přečteno 493x
Tipy 2
Poslední tipující: Špáďa
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Docela se mi líbí. Jen při tom "mojich" se ježím já i můj Word. Brrr.

18.05.2006 11:22:00 | JardaCH

Je to opravdu krásná básnička, moc se ti povedla...

17.05.2006 18:32:00 |

je to se mi uplně moooc líbí, opravdu pěkné. JItka

16.05.2006 13:49:00 | Jitka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí