Konec?

Konec?

Anotace: dokážu to?

Všechno co bylo se už nevrátí,
nic už není jako dřív.
Nakonec se karta obrátí
a ty se v dálce objevíš.

Budeš stát sám,
slunce za zády.
Lákat mě ke svým hrám,
znám tvoje nápady.

Znám tě celého,
od paty k poslednímu vlasu.
Ne však nešt'astného
a né smutek v tvém hlasu.

Odpust' mi,vše jednou končí,
musím toho nechat.
Posledním polibkem se loučím,
od tebe musím spěchat...
Autor slečna Jůlie, 25.05.2006
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

az slza mi stekla po moji tvari pekna to basen 100%

27.05.2006 15:11:00 | 89Rosa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí