Samota

Samota

Anotace: co nejlépe samotu zabije

Samota, jako brnění bez vojáka
jako vidina láká
jako husí kůže z ticha
jako lichá a zas lichá
záhon, co nikdo nezaleje
zlomená hůlka čaroděje
jako píseň odeznělá
duše bloudící bez těla
jako tělo bez duše
jako lučištník bez kuše
jako veselá tryzna
bludiště, kde se vyzná
a zdobí metály nudy,
že nevíte kudy,,kudy ven?
Samota jako za sklem přání.
Zbydou jen střepy, splněná prosba
až udeří
MILOVÁNÍ
Autor stepy, 23.12.2004
Přečteno 892x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí