Hořící domeček z karet

Hořící domeček z karet

Anotace: Ze záchvatu zdrcujícího smutku vzešlo toto. Někdy mám pocit, že se rozpadám...

Hoří oblaka, tam nad mými myšlenkami
Podívej se do nich a řekni, co nechceš
Na tvoje přání projdu všemi zdmi
A zanechám stín, kdes myslel, že mě najdeš

Postavím ti lásku v domečku z karet
Slepý se nedozvíš žádný konec
Chytnem se za ruce a dáme jim vale
Smutně může přihlížet svůj drahý světec

Stačí jen přijmout mrtvé pocity
Do mého lůna ukryj svůj žalozpěv
Vyryju si do kůže krvavé deníky
A z mojí bolesti se zrodí nový svět
Autor Christel, 26.05.2006
Přečteno 380x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Joj to je kvásnéééé ;-)

04.05.2007 22:06:00 | M.I.S.E.R.Y.

na l7 rokov je to paráda!

26.05.2006 14:55:00 | Luboško

krasna :-)100%

26.05.2006 14:42:00 | 89Rosa

Moc pěkná! 100

26.05.2006 13:08:00 | Kachna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí