Čas

Čas

Anotace: ...

Nadešel čas, můj ne tvůj
odcházím tiše
mé tělo už sotva dýše
přichází chlad
už nebudeš mě hřát
už neuslyším tvoje slova
srdce mé zamyká brány
zdálky už hrají chorál
otvírají mi v ráji
a já tu ležím, schoulená
odcházím tiše průhledná.
Autor mamina, 27.05.2006
Přečteno 460x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)

27.05.2006 15:35:00 | 89Rosa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí