Láska je slepá?

Láska je slepá?

Anotace: Snad někdy.

Proč se vždycky domníváme,
že láska je slepá?
Možná, že ji nevnímáme
a přitom už klepá.

Stále krouží v supím kruhu,
nahlíží a zkouší,
až dožene nás k druhu
po kterém toužíš.

Ne vždy je správná konstalace,
ne vždy vítězí,
mnohdy dává velké šance
a jindy je zas přítěží.

Rozpoznat ji někdy těžké jest,
mnohdy ji však nepoznáš,
pak ruce tvé se sevřou v pěst,
a svůj život proklínáš.
Autor Ďábel sám, 29.05.2006
Přečteno 439x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska..je i není slepá, asi jak kdy a tak..myslím si já. Forma trošinku drhne..dle mně. Jinak, pěkné...oslovující...
80

29.05.2006 19:49:00 | BlackTangerine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí